SPLETNE STRANI
Izdelava spetnih strani natisni

Internet neizbežno prodira v naše življenje, zato si je težko predstavljati uspešno poslovanje brez dobre spletne predstavitve. Jedro uspeha spletne strani so njene vsebine, katere vam pomagamo pripraviti in oblikovati. S pravim konceptom boste izpolnili svoja pričakovanja in obiskovalcu nudili logično ter preprosto pregledovanje. Če je vaš sistem e-poslovanja marketinško in tehnološko dovršen, vam lahko vsako uro, celo vsako minuto, prinaša velike dobičke. Med več sto obiskovalci, ki si vsako uro ogledajo vašo ponudbo, se jih nekaj pretvori v stranke, vsi ostali pa od ust do ust o vaši kakovosti pripovedujejo prijateljem in znancem.

Pri izdelavi spletnih strani vam svetujemo glede marketinškega koncepta, s katerim boste dosegli najboljše rezultate. Ko bo stran končana, vam bomo nudili vso potrebno podporo in vzdrževanje.

Kaj lahko storimo za vas?

 • profesionalna izdelava in razvoj spletnih strani
 • predstavitev podjetja ali blagovne znamke
 • spletni katalog artiklov in spletno trgovino
 • CMS sistemi po meri naročnika
 • animacije in spletne igrice
 • spletne oglase 

Pri izdelavi spletnih strani uporabljamo najnovejše spletne tehnologije in vrhunsko grafično oblikovanje, kar bo vaše strani naredilo posebne in unikatne.

 

Z izdelavo spletnih strani se ukvarjamo že več kot sedem let, v tem času smo si pri tem delu nabrali veliko znanja in izkušenj. Vsi vemo kako zelo pomembna je dobra spletna predstavitev v današnjem okolju, kjer se vse več ljudi po informacije zateka prav na Internet. Tako vam lahko lepo in funkcionalno oblikovana spletna stran prinese veliko koristi in vaše podjetje predstavi v pravi luči, na drugi strani pa vam slaba predstavitev na internetu naredi veliko škode.  V podjetju AFNA se lahko pohvalimo tudi z našimi referencami.

Pri izdelavi večjih spletnih mest ali portalov, ponujamo tudi možnost programiranja s programskim jezikom PHP v povezavi s podatkovno bazo MySQL. Za naše stranke smo izdelali celo paleto spletnih aplikacij, med katerimi prevladujejo tako imenovani "Content Management" sistemi (CMS), ki omogočajo urejanje spletne strani brez znanja katerega koli programskega jezika. Značilen modul CMS sistema je na primer dodajanje novic, ki je lahko tako preprosto kot delo v Microsoftovem Wordu ali OpenOffice-u.

Vzdrževanje spletnih strani

Zelo pomembno je, da je vsebina vaše spletne strani ves čas ažurirana. V ta namen vam ponujamo rešitev CMS. Content management systems ali sistemi za upravljanje z vsebinami so namenjeni ustvarjanju, vzdrževanju in upravljanju vsebin na spletnih straneh. V ta namen se včasih uporablja tudi oznaka WCMS (web content management systems).

Glavne odlike CM sistemov so:

 • enostavna uporaba,
 • urejanje preko spletnega brskalnika,
 • dodeljevanje pravic upravljanja,
 • fleksibilnost,
 • upravljanje brez potrebnega predznanja spletnih jezikov,
 • hitra sprememba zunanje podobe strani,
 • neodvisnost od operacijskega sistema,
 • zmanjševanje stroškov vzdrževanja. 
           


Ponudba CM sistemov je danes izjemno pestra, tako plačljivih kot odprtokodnih (open source). Čeprav po uporabnosti pokrivajo različne potrebe, je njihov cilj enak: omogočiti uporabniku objavo vsebin na spletu, ne da bi imel pri tem skrb glede načina in oblike prikaza. Glavna odlika CM sistemov je v tem, da lahko uporabnik s pomočjo spletnega brskalnika enostavno vnaša različne vsebine na spletno mesto in jih vzdržuje. Pri tem mu sistem ponuja različne obrazce in "čarovnike", s pomočjo katerih lahko upravlja spletne strani, povezave, članke v različnih formatih, avdio in video vsebine in slike. Poleg tega mu nudi tudi različne uporabne funkcije, kot so koledar, e-poslovanje, klepetalnice, aktualne novice ...

Administracija sistema oziroma upravljanje njegovega določenega dela je omogočeno na nivoju pravic in dovoljenj, ki jih posamezen uporabnik ima.

Sistem temelji na klasični tehnologiji Apache-PHP-MySQL in je neodvisen od operacijskega sistema. Namestitev je samodejna in takoj po njej je sistem že uporaben. Sestavljen je iz tipičnih modulov in komponent: vsebina, bliskovite novice, oglaševanje, ankete, distribucija sporočil (RSS), iskanje, klepetalnica, forum, izmenjava dokumentov, statistika, meni, predloge, koledar …

Osnovni namen našega CM sistema, je distribucija vsebin, ki jih ima razdeljene v sekcije, vsaka pa ima lahko več kategorij. Vsebine lahko prebirajo vsi ali samo registrirani uporabniki. Te lahko razdelimo v 6 hierarhičnih skupin od avtorja do administratorja. Objavljene vsebine so vidne direktno ali posredno – nekdo mora dovoliti objavo. Vsebinam lahko nastavimo "življenjsko dobo" in jih urejujemo v grafični obliki, brez potrebnega znanja HTML-jezika.

Naj še enkrat izpostavimo značilen modul CMS sistema, to je na primer dodajanje novic, ki je lahko tako preprosto kot delo v Microsoftovem Wordu ali OpenOffice-u brez posebnega znanja.

 prodajalna.si - spletna trgovina

Elektromaterial

Stenske nalepke