Računalniška oprema
Prodaja računalniške opreme natisni

Računalniška spletna trgovina prodajalna.si vam ponujamo izjemno prestro izbiro računalniške strojne in programske opreme, za katero skrbimo, da je ves čas aktualna in se redno spreminja oz. osvežuje. Ker želimo našim strankam ponuditi kar največ, vsak nakup prilagodimo željam in potrebam posamezne stranke, saj menimo, da lahko le tako optimalno zadovoljimo vašim željam in potrebam. Pri prodaji računalniške opreme se nagibamo predvsem k opremi, s čim nižjo statistiko reklamacij. Seveda pa se prilagodimo tudi specifičnim željam stranke; v kolikor imate "že ogledan" artikel, ga lahko dobite tudi pri nas.
Izdelke ne želimo samo prodati, pač pa želimo s strankami vzpostaviti partnerski, dolgoročni odnos. Za vso opremo kupljeno pri nas vam nudimo tehnično svetovanje in servis. S celovitimi rešitvami smo usmerjeni predvsem na fizične osebe in manjša podjetja.

Pri povpraševanju po računalniški opremi in periferiji je zaželeno, da opišete tudi dela, ki jih nameravate opravljati z opremo, torej funkcije, ki naj bi jih oprema zagotavljala. S tem nam omogočite, da vam sestavimo ponudbo, ki bo glede na vaš opis dela, kar najbolj ustrezala vašim potrebam. Dober premislek pri nakupu opreme lahko namreč tako na kratek kot tudi dolgi rok prihrani marsikateri evro.

Prodati je dobro. Prodati več je boljše. Prodati dobro "robo" pa je zagotovo najboljše. Zaupajte nam vaše želje in posvetili se bomo vašemu zadovoljstvu.

V svoji ponudbi ponujamo vse največje svetovno znane zmanke računalnikov in računalniške opreme, kot so Adata, Akasa, AMD, AOC, Apacer, APC, Apollo, AsRock, Asus, Aten, Belkin, Brand-rex, Buffalo, Canon, Canyon, Cooler-master, Corsair, Creative, Crucial, Cyberpower, Dell, Digitus, DTK, Edimax, Elixir, Emtec, Epson, Equip, Ergotron, Fantec, Fujitsu, Garmin, Geovision, Gigaybte, Hitachi, HP, Integral, Intel, Intellinet, Inter-tech, Kingston, Lenovo, Logiech, Manhattan, Microsoft, Msi, Palit, PaperMonster, PcPlus, Philips, Posiflex, Presitigo, Qnap, Rikomagic, Samsung, Sandisk, Apphire, Seagate, Silicon-Power, Sinergy, Siris, Sony, Spire, St-Lab, TakeMS, Tecnoware, Tehnex, Tenda, TomTom, Tons, Toshiba, Tp-Link, Transmedia, Trust, Verbatim, Xilence, Zebra, Zotac... itd.. 

Prijazni in strokovno podkovani prodajalci vam bodo pomagali pri nakupu, ter vam predvsem svetovali, kakšna oprema je najbolj primerna za vas.

   

Računalniška oprema Afna.eu

 

Izbira zanesljive in primerne strojne opreme je v poplavi najrazličnejših in vedno novih izdelkov relativno zahtevno opravilo. Priporočamo, da se obrnete na našega strokovnjaka, ki bo vso opremo dostavil, namestil in poskrbel za pravilno delovanje v okviru zahtev poslovnega sistema.

 prodajalna.si - spletna trgovina

Elektromaterial

Stenske nalepke